هتل زیارت گرگان
هتل دو ستاره زیارت در سال 1387 در روستای ییلاقی و سرسبز زیارت، با فاصله هشت کیلومتری از شهر گرگان ساخته شده است. این هتل در پنج طبقه بنا شده و مجموعا دارای 27 باب اتاق و سوئیت می باشد که واحدهای اقامتی در طبقات اول و دوم و پارکینگ در طبقه 1- قرار دارد. از مزایای اقامت در هتل زیارت، برخورداری از منطقه خوش آب و هوای روستای زیارت و دسترسی آسان به آستان مقدس امام زاده عبدالله و چشمه آب گرم می باشد. لازم به ذکر است آخرین بازسازی هتل در سال 1396 انجام شد.
رزرو هتل زیارت گرگان 100% آنلاین و 24 ساعته
| سهشنبه شانزدهم خرداد به مدت 1 شبتوضیحات مهم هتل زیارت گرگان
*هزینه اقامت برای کودکان زیر 2 سال در صورت عدم استفاده از سرویس اضافه رایگان،بین 2 تا 12 سال در صورت عدم استفاده از سرویس اضافه نیم بها و بالای 12 سال نفر اضافه محاسبه می شود.*
پذیرش خانم تنها فقط با ارائه مدارک شناسایی معتبر امکان پذیر است.
پذیرش زوجین با صیغه نامه معتبر با مهر برجسته امکان پذیر است.*
**اعلام کنسلی از 48ساعت قبل از ورود مهمان، 50% هزینه کسر خواهد شد.
هتل زیارت واقع در روستای زیارت و با فاصله 8 کیلومتری از شهر گرگان می باشد.*
هتل زیارت گرگان امکانات زیر را دارد
- یخچال
- تلویزیون
- سوئیت
- رستوران
- اینترنت
- سرویس ایرانی
- پارکینگ
- لابی
- کافی شاپ
- اینترنت در لابی
- تلفن در اتاق
هتل زیارت گرگان امکانات زیر را ندارد
- استخر
- سرویس فرنگی
- ترانسفر فرودگاهی (رفت و برگشت)
- نمازخانه
- ماهواره
- سالن ورزش
- فروشگاه و غرفه
- بیلیارد
- سونا و جکوزی
تمیزی قابل قبول
رفتار عوامل هتل محترمانه و با محبت است.
حمام هتل بوی نامطبوع دراد.
در اتاق ها تلفن ارتباط با پذیرش وجود ندارد. اتاق در هنگام تحویل تمیز است، اما به طور روزانه تمیز و مرتب نمی شود.
زندگی موقت در دل روستا می طلبد که حداقل یه کتری برقی یا چای ساز در اتاق هتل باشد، اما از این امکان بی بهره بود.
سر و صدای فراوان مردم و ماشین های در حال رفت و آمد روستا در خیابان کنار هتل بسیار زیاد است و به دلیل دوجداره نبودن پنجره ها حتی با بستن آنها نیز بخوبی آرامش نسبی برقرار نمی شود.