هتل ساسان در شهر شیراز خیابان زند ابتدای خیابان انوری واقع می باشد. از نظر جا در یکی از شلوغترین مراکز شهر واقع شده و تقریباً به اکثر نقاط دیدنی نزدیک می باشد بطوری که بنده اکثراً با پیاده روی به مقصد می رفتم .
این هتل دو ستاره B می باشد ولی متاسفانه در بدو ورود شبیه مسافرخانه به نظر می رسد . رفتار پرسنل خوب اما اتاقها بسیار نزدیک به هم می باشند و این مساله باعث شنیدن صنداهای ناهنجار آنهم تا پاسی از شب می شود که بسیار نکته ناراحت کننده ای می باشد . با توجه به اینکه بنده در آبان به سفر رفتم متاسفانه کنترل کولر را برداشته بودند و در ساعاتی از روز از شدت گرما احساس بدی داشتم . داخل یخچال از نوشیدنی ها و تنقلات پر شده بود که استفاده آن با پرداخت هزینه مقدور بود . متاسفانه داخل حمام یک صابون کوچک و یک شامپوی استفاده شده کوچک قرار داده شده بود و حوله قبلی هم شسته نشده بود و اصلا مثل عکسهایش خوب نبود . نظافت اتاق ها و راهرو خوب بود .
اطراف این هتل پر از غذافروشی های بی کیفیت اما اقتصادی می باشد و شبها در خیابان زند دست فروش ها با قیمت های باورنکردنی فعالیت ویژه ای دارند که ارزان فروش هستند . این هتل نزدیک به باغ و عمارت شاهپوری نیز می باشد .
کسانی که بدنبال صرفه جویی اقتصادی هستند در شیراز می توانند از هتلهای صدرا و ساسان استفاده نمایند . البته از نظر بنده صدرا هتل بهتری می باشد .
قیمت این هتل مناسب و کاملاً اقتصادی می باشد اما همانطور که گفته شد این هتل بیشتر شبیه مسافرخانه است.
روی هم رفته برخورد کارکنان هتل ،تمیزی اتاقها و موقعیت هتل خوب، ولی فضای اتاقها ، نزدیکی اتاقها به یکدیگر بسیار بد و همچنین این نزدیکی باعث شنیدن صدا از اتاقهای دیگر شده بود . بنده شخصاً این هتل را پیشنهاد نمیکنم و از کارکنان هتلیار ممنون میشوم که نظر بنده را به دید عموم می گذارند
حتماً همیشه برای مسافرت از قبل دنبال رزرو جا باشید تا هیچوقت مجبور به رفتن به هتلهایی که نمیشناسید نباشید . سایت هتل یار بهترین سایت در این زمینه می باشد و خوشبختانه در حداقل وقت رزرو را برای شما انجام می دهد .